Profile

Join date: Oct 27, 2022

About


btc direct app


Wees voorzichtig met je back-ups

Ripple

Yearn Finance

ETH

Cosmos

Binance Coin

Download de BLOX app

Officieel geregistreerd

ZeroBlock

Cosmos

Investeer razendsnel in je favoriete crypto's.

CRV

Nano

Zcash

Waves

HBAR

Tip: Gebruik de mobiele wallet van Coinomi om je bitcoins direct bij BTC Direct te kopen. Dat betekent dat je nooit meer hoeft te wisselen tussen tabbladen en applicaties. Ook hoef je geen ontvangstadres te kopiëren en te plakken. Niet alleen makkelijk dus, maar ook erg veilig!

Coinomi is een van de meest gebruikte bitcoin apps voor iPhone. Deze app heeft een duidelijke en heldere interface, en is geschikt voor het beheren van bitcoins. De app heeft een beperkt aantal functies, maar is wel gebruiksvriendelijk. Met Coinomi kan je bitcoins beheren, versturen en ontvangen. Daarnaast biedt Coinomi de mogelijkheid om de blockchain te scannen, mocht er iets mis zijn gegaan met de transactie.

KSM

Maker

Erg hoge transactiekosten vergeleken met andere crypto exchanges wanneer je niet met iDEAL of Bancontact koopt en wanneer je crypto verkoopt

ADA

Bitcoin Cash

Als je zoekt in de appstore van je telefoon zie je al gauw dat er veel wallets worden aangeboden. We raden je aan om altijd je eigen onderzoek te doen. Zie je een wallet die je bevalt? Zoek op google naar de wallet en lees een paar reviews door.

€ 0,620120

Alles-in-één app

Uniswap

Aragon

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

4+

OCEAN

 

Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

App-support

AXS

SOL

GNO

Ruim aanbod

Een veelgebruikte app hiervoor is Google Authenticator. Voor het inloggen in je wallet heb je dan zowel je internetbrowser als je mobiele telefoon nodig. Je opent de Google Authenticator app op je mobiele telefoon en vult de code die je daar ziet in op de website.

ADA

Avalanche

WAVES

€ 0,061127

The Sandbox

Curve

SOL

Two Factor betekent dat je twee codes moet invullen bij het inloggen. Je wachtwoord, en een code die een app op je mobiel genereert.

ICX

Balancer

DASH

BNB

Website van de ontwikkelaar

DOGE

COMP

ANT

 

INJ

Gekozen door velen

Bij het aanmaken van een wallet krijg je vaak de optie om 24 woorden op te schrijven. Doe dit altijd. Met deze 24 woorden kan je jouw wallet en je bitcoins herstellen. Bijvoorbeeld wanneer je jouw wachtwoord bent vergeten. Of als je jouw (fysieke) wallet kwijt bent. Heel belangrijk dus!

BTC Direct is jouw startpunt voor cryptocurrency. Daarin gaan we verder dan alleen kopen en verkopen. Verdiep je in de wereld van crypto via onze kennisbank. Of lees het laatste nieuws en bekijk koersanalyses van onze experts. Wij zijn er voor je, al sinds 2013.

€ 7,04

Cardano

Vechain

DOGE

Axie Infinity

SNX

Zcash

Solana

Met BLOX handel je eenvoudig, veilig en snel in al je favoriete crypto's. Je coins worden door ons zorgvuldig offline beheerd. Zo kun je dag en nacht zorgeloos traden.

Privacybeleid

ETH

XTZ

LINK

Ankr

Coinomi wallet: om verschillende cryptomunten op te slaan

Wil ik mijn bitcoin laten beheren of zelf beheren? Dat is de eerste vraag die je jezelf moet stellen. Hieronder leggen we je de opties uit.

ETH

Balancer

Beheer je cryptomunten met deze apps

De combinatie van dit e-mailadres en wachtwoord is niet geldig

Met jouw wallet kan je laten zien dat een deel van de bitcoins op die blockchain van jou zijn. Alleen jij mag jouw bitcoins beheren en versturen. Net zoals een pincode jou het recht geeft om geld te pinnen uit een geldautomaat.

Blue Wallet is speciaal ontwikkeld om transacties op het Lightning Network te faciliteren. Je beheert met Blue Wallet bitcoin en satoshi's, het betaalmiddel op het Lightning Network. De wallet is gratis en beschikbaar voor iOS en Android. Meer weten? Wij schreven hier eerder dit artikel over: 

Fantom

De app biedt net als de Ledger Nano S en Ledger Nano X ondersteuning aan vrijwel alle coins zoals bitcoin, litecoin, XRP, ether en bitcoin cash.

Synthetix

NANO

BTC Direct – Aanbieding

Aave

Met een wallet laat je zien dat jij de eigenaar bent van een deel van de munten op de blockchain. Jij bent de enige die deze munten mag beheren en verplaatsen.

XRP

BTC Direct

Perpetual Protocol

GRT

(€ 20.629,50) Bitcoin kopen – Bancontact, Banktransfer of Kredietkaart

Kinderlijk eenvoudig met een handig overzicht van uw investeringen

Enjin Coin

×

Hardware wallet

Identificatie­methode

BNB

Onderweg, op werk of op de bank: soms wil je snel even je bitcoins bekijken zonder daarvoor meteen naar je computer te hoeven lopen. Gelukkig zijn hier genoeg apps voor! In dit artikel bespreken we de beste apps voor de iPhone.

ATOM

Leeftijd

Wat is een goed alternatief voor BTC Direct

Nano

KNC

Het makelaarsportaal van BTC Direct wordt niet meer actief gepromoot. Het wordt wel nog onderhouden voor de oudere gebruikers. Nieuwere gebruikers kunnen het beste gebruik maken van het nieuwe handelsplatform van BTC Direct.

Meer informatie? Bekijk hier hoe je zelf je bitcoins beheert met de gratis Coinomi wallet.

CHZ

Samenvatting van onze BTC Direct review: al sinds het begin in 2013 volgen wij op de voet de ontwikkeling van de diensten van BTC Direct in Nijmegen. In 2013 begon BTC Direct met een klassiek makelaarsportaal voor het kopen en verkopen van bitcoin (BTC). Het bedrijf behoort tot een van de oudste cryptobedrijven van Europa. Anno 2022 heeft het team een mooi en veilig handelsplatform ontwikkeld voor de handel in vele verschillende digitale activa. Het handelsplatform is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het nadeel van het platform is dat het niet kan worden gebruikt als een wallet en alleen eurostortingen en -opnames toestaat. Het is een zogenaamde custodial handelsplatform zonder bitcoin wallet functionaliteit. Wil je bitcoin kopen en opnemen naar je eigen bitcoin wallet, kun je het beste een andere broker of exchange gebruiken. Hieronder in de video krijg je een introductie tot het nieuwe handelsplatform van BTC Direct.

Heb je verder nog vragen over wallets? Of over bitcoin cash? Neem contact op met onze supportafdeling. Wij helpen je graag verder.

Wij accepteren

De informatie hieronder gaat verder in om het oude makelaarsportaal waarmee BTC Direct bekend is geworden.

ZRX

BTC Direct is de eenvoudigste manier om BCH te bezitten. Start zonder technische kennis en al vanaf 1 euro. Maak vandaag nog een gratis account aan begin direct!

Veilig en gemakkelijk bitcoin kopen met de Blox app!

Handel in de meest populaire coins (hierboven ziet u welke)

"Er bestond geen enkel alternatief. Het idee van Satoshi Nakamoto draaide om de creatie van een alternatief.”

Origin Protocol

BTC Direct App voor Android - Crypto Apps

Eenmaal ingelogd bij BTC Direct, wordt gevraagd of je je Trezor wil koppelen aan BTC Direct. Dat hoef je maar één keer te doen. Vervolgens kun je crypto kopen in de walletomgeving van Trezor zonder dat je ontvangstadressen hoeft in te vullen en zonder dat je de omgeving van Trezor verlaat. Super veilig! Hieronder in de video kun je precies zien hoe dit er in de praktijk uit ziet:

OMG

Stellar

Aave

BAT

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

Talen

BTC Direct Review – Conclusie

Lisk

€ 11,87

€ 0,916810

Business Insider

LTC

BTC Direct introduceert BLOX

€ 11,95

LINK

Lisk

UNI

Open je camera-app op je telefoon en richt op onderstaande QR-code.

LUNA

Bij sommige wallets is het mogelijk om Two-Factor Authentication (2FA) te gebruiken. Vink deze optie altijd aan wanneer dat mogelijk is.

ALGO

Heb je verder nog vragen over wallets? Of over bitcoin? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Compound

Euro cost averaging (eca) is een beleggings tactiek waarmee het marktrisico beperkt wordt door het systematisch aankopen van Bitcoin met eenzelfde bedrag over regelmatige tijdstippen gedurende een lange periode. Bijvoorbeeld: je investeert elke week zonder emotie € 100,- in Bitcoin ongeacht wat de koers van dat moment is.

Het lijkt hiermee alsof je cryptomunten op jouw telefoon worden opgeslagen. Maar dat is niet het geval. Jouw cryptovaluta staan namelijk altijd opgeslagen in de blockchain. Je kan je wallet zien als een soort sleutelhanger met sleutels waarmee je toegang hebt tot je rekening op die blockchain.

LPT

Dat voordeel is tegelijkertijd een nadeel. Heeft iemand jouw telefoon, en weet die persoon jouw wachtwoord? Dan kan hij of zij jouw crypto’s naar een andere wallet sturen.

SRM

 

Loopring

Ox

BTC

Met BLOX handel je eenvoudig, veilig en snel in al je favoriete crypto’s. Je coins worden door ons zorgvuldig offline beheerd. Zo kun je dag en nacht zorgeloos traden.

Icon

GRT

€ 0,061101

AAVE

Kopen bij BTC Direct is zeer eenvoudig. Ben je van plan om naast bitcoins ook andere crypto’s te kopen? Dan kun je het beste kiezen voor een multi-cryptocurrency wallet zoals Exodus, Atomic of Jaxx. Je hebt eerst een cryptocurrency-adres nodig voordat je kunt kopen bij BTC Direct, zij hebben namelijk een adres nodig waar ze de gekochte munten heen kunnen sturen. Als je van plan bent om veel bitcoins, litecoins of ethers te gaan kopen dan kun je later een goede hardware wallet kopen voor het veilig opslaan van je belegging. In de onderstaande video is te zien hoe je een Exodus wallet kunt installeren op je computer.

Ripple

Fantom

Coinfolix

Er zijn niet veel smartphone wallets om je XRP mee te beheren. Dat komt omdat het software protocol van XRP heel anders is dan van de meeste andere coins.

What a joy to act with.

Voor meer informatie: selectie bitcoin exchanges

Diagnostiek

BNT

Download BLOX

Avalanche

SushiSwap

USDT

Het is veiliger om de woorden op een briefje te schrijven en op een veilige plek op te bergen. Bewaar de back-up niet in je mobiel of computer, want dan kan een hacker er met jouw coins vandoor gaan.

KNC

Binance Coin

Ankr

Klinkt bekend? Precies, dit zijn exact de kernwaarden van bitcoin. Dit mooie verhaal inspireerde ons dan ook voor het BTC Direct-logo: de blauwe cirkel is een Rai-steen, de twee strepen stellen (crypto)valuta voor.

Wil je daadwerkelijk zelf de aangekochte activa willen bewaren op een crypto wallet, dan kun je het beste naar een non-custodial crypto exchange stappen. Echter, voor de meeste lezers die een begin willen maken met de handel in bitcoin, is dit handelsplatform ideaal om mee te starten.

INJ

Meer dan 75 coins

Stellar

Ondersteunt

DOGE

Aankopen

Voor grote investeringen

LRC

De ontwikkelaar, Coinbase, Inc., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Ren

BAT

AAVE

Wat is toch die cirkel met dat gat erin? Ons logo vertelt het bijzondere verhaal van de eilandengroep Yap. Het logo stelt een Rai-steen voor. Deze stenen werden op Yap gebruikt als vorm van geld.

Mac

Private Trading: Investeer vanaf 50.000 euro via jouw persoonlijke accountmanager.

Compatibiliteit

Injective Protocol

Monero

ATOM

Bitcoin zelf bewaren is een hele verantwoordelijkheid. Je krijgt te maken met een bitcoin ontvangstadres. Dat is een soort rekeningnummer, maar dan voor je bitcoin.

BNT

APE

LTC

BTCdirect Ervaringen + Review - Is BTCdirect Betrouwbaar?

ZRX

Goed je weer te zien! We willen graag zeker weten dat jij het bent. Klik op de link in de e-mail die wij jou hebben gestuurd om verder te gaan met inloggen.

Polygon

Balancer

Altijd en overal bij je crypto's

Kopen in 3 seconden

Gebruik een uniek wachtwoord dat door niemand te kraken is. Onthoud, wanneer jij een wachtwoord kan onthouden is deze ook te kraken door een crimineel. Een wachtwoord zoals bitcoinwallet123 is dus minder verstandig.

FTT

Wallet

Met een mobiele of hardware wallet

<